Online voetbalwedstrijden


Linkpartners:

  -  Voetbal Tickets
  -  Voetbalelftal
Online voetbal kijken - Hier vindt u alle infformatie om gratis online voetbal te kijken!


Gratis live voetbal kijken

Gratis live voetbal kijken, het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is het zo! Op deze pagina zullen we u uitleggen hoe het werkt!

Hoe kijk ik gratis online voetbal?

Het online voetbal kijken gaat via P2P software. Bij P2P software geeft elke kijker het signaal ook door. Op deze wijze ontstaat een soort waterval effect, doordat elke kijker meerdere nieuwe kijkers kan voorzien van beelden.

Mocht u bekend zijn met programma's als BitTorrent, Emule, Kazaa of Napster dan heeft u waarschijnlijk al door dat dit exact dezelfde gang van zake is.

Waar komt dat gratis voetbal vandaan dan?

Vrijwel alle uitzendingen die te bekijken zijn via P2P zijn Chinese sportzenders. Er is iemand die dit signaal het internet op 'streamt' met als gevolg dat u deze signalen kunt ontvangen, waarna via P2P software het eerdergenoemde watervaleffect kan optreden.

Hierbij is de gang van zaken zo dat u een programma opstart, dit programma maakt verbinding met de server en u krijgt een lijst te zien met alle kanalen die online zijn. Vervolgens kiest u een kanaal en de tracker zet vervolgens een P2P verbinding op tussen uw pc en die van enkele personen die al aan het kijken zijn zodat zij u het signaal kunnen toesturen. Al deze personen sturen u kleine pakketjes met beeld die door het programma weer aan elkaar geplakt worden tot een beeldstream.